Дигитален печат

 

Производствена дигитална печатна преса Xerox Versant 3100

Xerox Versant 3100 Press дава възможност за печат на 100 страници A4 в минута на хартии от 52 до 300 грама на кв. м. и 80 страници в минута на 301-350 грама на кв. м. Новите възможности включват възможност за работа със същата гама медии като Color Press (включително лен, полиестер и винил), нова система Auto Sheet Clearing и подобрен печат.

Versant 3100 има автоматизиран контрол на цветовете, създаване на профили за подравняване на изображението спрямо хартията и по-бързо управление на цветовете с по-малко технологични загуби. Системата осигурява и поддържане на добър регистър на изображението с помощта на технологията Production Accurate Registration.
Качеството на изображението е подобрено – възможен е печат на плавни преливки, снимки, графики и текст в висока рязкост, благодарение на новата Ultra HD разделителна способност. Печатът вече е с разделителна способност от 1200х1200 точки на инч и 10-битова дълбочина на цвета – това са с 300% повече пиксели и и по-точно възпроизвеждане на цветовете спрямо стандартните за този клас машини 600 x 600 точки на инч. Според Xerox новата печатна система печата брилянтни и живи изображения с тонера с нисък гланц EA. Машината осигурява и постоянно възпроизвеждане на цветовете.

 

Производствена дигитална печатна преса Xerox Versant 180

Xerox Versant 180 Press печата със скорост от 80 страници в минута при разделителна способност от 2400 dpi и е „оптималният заместител“ на C75 и J75.
С Xerox Versant 180 можете да правите повече и да получите повече възможности за производство. Надстройваемата с различни модули машина е проектирана да отговори на вашите нужди, имайки всичко необходимо, за да развиете бизнеса си. Цифровата преса съчетава офсет-качество с простота за надстройка и предлага автоматични функции, които помагат за постигането на перфектни резултати всеки път.

 

Digital Color Press XEROX 770

Производствената машина Xerox® 770 е предназначена за печат на продукти, които могат да бъдат изпълнени с качеството на офсетовия печат, но без времето за подготовка и началната цена на печатните пластини. Автоматичния двустранен печат при 300 гр/м2 разширява творчеството ви, без да забавя производителността. Сега имате възможност да произвеждате повече при по-висока… скорост на печат с отлично качество на продукцията. Обхвата на приложенията се разширява значително от довършителните опции към Xerox® 770 – обрязани и подвързани брошури, каталози, перфорирани документи, сгъвки под прав ъгъл на по-дебели книги и ръководства, три кратно сгънати брошури,променливи картички за печат, пряка пощенска реклама, специални фото продукти и др. При печат се получават живи изображения с плавни преливки и естествени цветове, благодарение на новата технология с ниско-температурен Xerox® ЕА тонер, който не изисква масло на фиксиращия модул и дава на всички отпечатъци мек матов завършек, подобно на офсетовия. Еднаквите по размер малки частици се свързват химически и дават отлично качество и плавни преходи с по-малко тонер.