Лазерно рязане и гравиране

Лазерно гравира​не е високотехнологичен процес на прецизно, качествено и бързо нанасяне на текст, рисунка, надпис върху предмет от най-разнообразен материал: гранит, дърво, пластмаса, метал, стъкло, кожа и др. Характеризира се с висока устойчивост на износване и възможност за нанасяне на сложни рисунки, практически върху всяка форма.
Лазерно гравиране се явява идеална реклама, която притежава дългосрочна и позитивна перспектива. Фирмено лого, изработено с помощта на лазер, е уникална възможност да се представи компанията по оригинален, ярък и запомнящ се начин.

Лазерно надписване на подаръци
Всеки път, когато се избира подарък на любим човек, партньор или колега целта е подаръкът да остане специален и запомнящ се задълго. На практика това се постига с лекота с помощта именно на лазерното гравиране. Гравирани надписи с поздравления и пожелания, красив орнамент или оригинална снимка, правят всеки подарък уникален, ярък и запомнящ се. Гравираният с послание подарък носи на своя притежател и нотка на особен сантимент.

Лазерно гравиране на табели за входни врати
Ние предлагаме разнообразни варианти на табели за входни врати на офиси, търговски организации, културни институции, ателиета и др. Табелите за входни врати могат да бъдат изработени от дърво, пластмаса или метал, съобразно предпочитанията на клиента. Табелата може да изпълнява както изключително информативна функция, така и да служи за реклама и да подчертава стила на всяка фирма. Външните табели за входни врати притежават висока устойчивост към външни атмосферни условия и ще могат изпълняват своето предназначение в продължение на години.

Лазерно гравиране върху стъкло

Лазерно гравиране на снимки
Гравиране на изображения по заявка на клиента върху гранит или дърво - портрети, пейзажи, натюрморти, сувенири, обеци, колиета, фирмени марки, букви, числа, лого, надписване и рязане на менюта и други.