Рекламни материали за хотели

Вътрешна визуална комуникация - номера за стаи, посока за групи стаи, етажи, блокове, табелки за помещения, пиктограми, евакуационни планове, табелки пожарна безопасност, табелки Wellness и Spa, указателни табели, работни времена и др.

Ориентирайте клиента на ваша територия. Насочете го към стаята му, към местонахождението на общите помещения и заведения в хотелския комплекс. Не пропускайте задължителните табелки за пожарна и обща безопасност. За нуждите на вътрешната визуална комуникация изработваме табелки чрез лазерно рязане и гравиране от специални двуслойни материали, които се предлагат в голямо разнообразие от цветове. За да се придадат на табелките по-завършен вид, допълнителна функционалност и обем може да се огънат, да се поставят дистанционери или рамки, да се добавят подложки от различни материали: дърво, месинг, алуминий, цветен плексиглас, стъкло и др. Приложение намират и табелите от пено-PVC с надписи от фолио.

Рецепция и информационни табла - надписи рецепция, часовници рецепция, информационни табла, табла за басейни, ключодържатели, баджове, печат върху хотелски карти, кутии за анкети и др.

Подгответе рецепцията и пространството около нея като място за ефикасна комуникация с Вашите гости. Изложете нужната обща информация. Осигурете всичко необходимо за качественото обслужване на гостите от настаняването до изпращането им. Можем да изпълним всяка ваша идея благодарение на разнообразието от технологии, които ползваме и дългогодишния ни опит в изработка на нестандартни поръчки. Освен посочените продукти изработваме още: настолни табелки с име и длъжност, рекламни стелажи, постери и рамки за тях, разделители за ключодържатели, бележки за съобщения, поставки за брошури и визитки, стикери, кутии за бакшиши, талони, пропуски, надписи на работните униформи. Изработваме по индиви- дуален проект информационни табла за екскурзии, за туроператори, за анимация, за пиктограми, за обмяна на валута, за басейни, за услуги в SPA и Wellness центрове.

Печатни консумативи - хотелска стая и услуги в хотела - папки, визитки, бланки, хотелски паспорти, клиентски карти, анкетни карти, информационни листи, телефонни указатели, папки рум сервиз, папки минибар, аларм карти, пликове, табелки Не безпокойте, стикери за багаж,

Осигурете в хотелската стая на клиента си обширна информация за хотела и предлаганите услуги. Информирайте го за вътрешния ред. Можем да изработим всеки печатен материал, от който Вие имате нужда. Разполагаме със собствена печатна база, студио за графичен дизайн и отдел за довършителни процеси и книговез. Посочените артикули ще представят вашия хотел и трябва да бъдат качествени и стилни. Първо разработваме общ графичен дизайн за всички печатни материали на хотела. Избираме най-подходящите цветове и хартии. Илюстрираме дизайна с проекти на няколко основни артикула. След вашето одобрение може да бъдете сигурни, че всеки следващ печатен материал ще бъде съобразен с приетия стил.

Печатни рекламни материали, хотелски формуляри и документация - ​дипляни, картички, листовки, каталози, покани, постери, плакати, книги, бланки мини бар, бланки за пране, ваучери, фактури, заявки и др.