Печатна реклама

Печатната реклама е най-традиционната форма и може би най-използваната. Тя е лесно изпълнима чрез съвременните технологии, с които ние разполагаме. Може да разчитате на нас, че можем да изработим дизайна професионално  и да сте сигурни, че Вашата реклама ще е много въздействаща.

Визитки - разнообразни стандартни, ефектни и релефни картони, нестандартни визитки с  разнообразна форма чрез щанцоване, с матови, гланцови и релефни ламинати с различна дебелина, още по-ефектни с частичен или обемен UV лак, печат върху различни цветни картони с бял цвят и още много други ефектни довършителни операции по ваше желание.

Албуми - Съберете спомените от любимите моменти във фото книга. Ние ще изработим вашата фото книга в желания от Вас размер, съдържание, оформление и дизайн. Ще ви предложим богат избор на дизайнерски теми за страниците или ще създадем визията на вашата фото книга, специално за вас. Фото книгите са чудесен начин да запазим и споделим снимките от празничните дни, хубавите мигове, пътешествията, семейните спомени и да направим един невероятен подарък на себе си и на хората, които обичаме!

Плакети - Вероятно често се чудите какъв оригинален подарък да направите на Ваш делови партньор или организирате събитие, на което ще връчвате награди. Плакета е идеалният вариант за Вас. Той е награден аксесоар, който се връчва по повод знаменателно събитие  или представлява спортна награда в знак на признателност и уважение. В най-честите случаи може да засвидетелства доверието между двама бизнес партньори. 

Ние изработваме още: стикери, плакати, етикети, флаери, дипляни и брошури, папки, каталози, албуми, менюта, покани, календари, фирмени бланки и пликове, картички, плакети и др.