PVC и Скреч карти

Печат и персонализация на магнитни, PVC и безконтактни карти.

Обикновени пластмасови карти
Те са перфектна основа за печат с високо качество и издръжливост. Най-използвани са белите карти с пълноцветен или едноцветен печат.
Цветните карти могат да бъдат в следните цветове: златно, сребърно, черно, червено, оранжево, тъмно синьо, бордо. Комбинирани с подходящ едноцветен печат се постига много изгоден и ефектен вариант за вашите карти.


Карти с магнитна лента или чип
Магнитната лента е все още често използван носител на информация при пластмасови карти. Върху нея могат да се запишат номера, имена и др., които да се прочитат от специален картов четец.
Чиповете са с по-високо ниво на сигурност в сравнение с картите с магнитна лента и намират широко приложение за хотелските брави.

Безконтактни карти (RFID)
Картите и таговете на 125 kHz са най-разпространените за системи за контрол на достъп – много по-сигурни и по-атрактивни за използване от картите с магнитна лента или баркод.

 

Интересно и използването на гривни или часовници за комплекси от типа all-inclusive – така с една и съща гривна се отваря вратата на стаята, ползват се други услуги и дори се извършват разплащания.